Gratis verzending binnen Nederland en België bij besteding vanaf €150 incl. BTW

Frequently Asked Questions

Algemeen onderhoudsadvies

Voor alle metalen producten adviseren wij gebruik te maken van simpelweg water met eventueel wat groene zeep, NIET met agressieve of schurende schoonmaakmiddelen te werken. Let op bij schuur, lijm- en schilderwerkzaamheden! Verwijder het deurbeslag en monteer het pas weer na het uitharden van de verf of lijm. Tip: Plaats deurstoppers om uw deurkrukken te beschermen tegen beschadiging.

Onderhoudsadvies Schwarzstahl

Na het verhittingsproces worden de Schwarzstahl producten behandeld met een speciale roestwerende olie. Wij raden u aan om de volgende onderhoudsadviezen op te volgen voor een langer plezier van uw aankoop:
– Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen, maar uitsluitend een doek die licht met schoon water bevochtigd is
– Nadat het oppervlak is opgedroogd dient het beslag nabehandeld te worden met onze speciale roestwerende olie.
– Door het oppervlak 1-2 keer per jaar na te behandelen met de speciale olie wordt de levensduur van het Schwarzstahl beslag verlengd.
– Het beslag is niet geschikt voor toepassing buitenshuis
– Het wordt afgeraden om het beslag in vochtige ruimtes of bij een zwembad toe te passen
– Bij nieuwbouw mag het beslag pas worden gemonteerd zodra de bouw opgedroogd is.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar veghel@deurstijl.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Een deurkruk is niet hetzelfde als een klink, hoewel beide termen wel door elkaar worden gebruikt. Een deurkruk wordt in een deurslot gemonteerd en moet omlaag worden geduwd om de deur te openen. Een klink dient zelf als slot en moet worden opgetild. Klinken worden vaak toegepast op deuren van schuren en boerderijen.