Gratis verzending binnen Nederland en België bij besteding vanaf €150 incl. BTW

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via veghel@deurstijl.nl. Wij zullen vervolgens het aankoopbedrag  binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Alle retouren dienen op voorhand aan DeurStijl Projecten kenbaar te worden gemaakt via veghel@deurstijl.nl of via onze klantenservice.
Kosten van het retourzenden zijn voor uw eigen rekening.

Producten die u op uw verzoek laat aanpassen of op maat laat maken door DeurStijl Projecten vallen buiten het herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Producten die speciaal op uw verzoek besteld worden omdat wij deze niet in ons assortiment hebben vallen buiten het herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.