Gratis verzending binnen Nederland en België bij besteding vanaf €150 incl. BTW

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u hier terecht bij onze klantenservice. Veelgestelde vragen hebben wij al voor u beantwoord op onze pagina Frequently Asked Questions (FAQ) Hebben wij hier uw vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op door het contact formulier op deze pagina in te vullen, te mailen of te bellen.

Contactgegevens

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag
van 9.00 tot 16.30 en op vrijdag van 09.00 tot 13.00

Bedrijfsgegevens

Bankrekeningnummer: NL73 RABO 0163 3382 05 tnv DeurStijl Projecten
KVK 16019268
BTW NL8044.86.918.B01

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen, suggesties of klachten, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u liever dat wij u terugbellen, vul dan uw telefoonnummer en het onderwerp in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een klacht over DeurStijl Projecten?

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar veghel@deurstijl.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Sinds 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het uw vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Overige informatie

Verzenden

Retourneren

Faq

Showroom

Over ons